Skip to content
Eden Valley

Eden Valley casual overhemd wijde fit wit effen linnen met borstzak

€ 79,95 € 63,96
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Eden Valley casual overhemd wijde fit donkerblauw effen linnen 100%
    Over dit product

    Ervaar de tijdloze elegantie van het Eden Valley effen witte overhemd. Dit kledingstuk met wijde fit is gemaakt van hoogwaardig linnen dat zorgt voor een casual uitstraling en een comfortabele pasvorm. Het overhemd heeft een stijlvolle button-down boord en is voorzien van een enkele manchet. Bovendien is het uitgerust met een handige borstzak voor uw kleine benodigdheden. De lange mouwen maken het ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden. Voeg dit tijdloze Eden Valley overhemd toe aan uw garderobe voor een verfijnde look. Bestel nu en ervaar het verschil.

    Eden Valley combineert authentiek vakmanschap met de trends uit de hedendaagse modewereld. De uiteenlopende designs van Eden Valley zorgen voor keuze in overvloed. Je zult dan ook niet snel een simpel effen overhemd tegenkomen.  De verschillende ontwerpen zijn veelzijdig. De inspiratie van de designs wordt gehaald uit Zuid-Europeaanse landen en bij elke collectie is er iets terug te zien. Met de casual overhemden van Eden Valley is opvallen vanzelfsprekend.

    Dit tijdloze linnen overhemd van Eden Valley is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00139897
    Naam
    Eden Valley casual overhemd wijde fit wit effen linnen met borstzak
    Lijn
    Eden Valley
    Kleur
    wit
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    wijde fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    215899-010