Skip to content
Broeken

Broeken linnen

Broeken in linnen zitten heerlijk comfortabel, zijn goed geschikt voor de zomer en zijn er natuurlijk in wit en in andere kleuren. Ontdek ons uitgebreide assortiment, met een aantal van de mooiste merken.

Lees meer over linnen broeken
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Jeans maat
Kwartmaat
Pasvorm
Design
Seizoen
Model
Prijs
€ 35 - € 220
Korting
20 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Broeken linnen

Broeken in linnen zitten heerlijk comfortabel, zijn goed geschikt voor de zomer en zijn er natuurlijk in wit en in andere kleuren. Ontdek ons uitgebreide assortiment, met een aantal van de mooiste merken. Wij helpen u graag inspiratie op te doen, zowel online als bij ons in de winkel. Zo maakt u altijd een goede keuze, voor een zomerse broek die ook tijdens nette gelegenheden heel aangenaam zit.

Mooie merken voor linnen broeken

De verschillende linnen broeken voor heren voor de zomer en de andere seizoenen bestelt u natuurlijk van de mooiste merken. Denk bijvoorbeeld aan Meyer, Brax, New Zealand en Tommy Hilfiger. Of bestel de broeken voor heren in linnen van merken zoals Polo Ralph Lauren en Superdry.

Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de witte linnen broek voor heren, net als de shorts in verschillende andere kleuren. Ontdek wit en meer kleuren, voor broeken voor zowel de zomer als de andere seizoenen en bijvoorbeeld een nette gelegenheid.

De broeken zijn er zowel in wit als in beige, blauw, donkerblauw en bijvoorbeeld groen, oranje of grijs. Zo maakt u altijd een stijlvolle keuze, terwijl het linnen zorgt voor een heel aangename pasvorm. En het linnen voorkomt dat de broek te warm aanvoelt, bijvoorbeeld op een zomerse dag.

In alle kleuren en tot maat 56

De broeken in linnen voor heren zijn er in allerlei kleuren én precies in de maat die u nodig heeft. Dus denkt u aan maart 48, 50, 52 of 54? De broek in linnen is er zelfs in maat 56. Dat betekent dat u altijd de maat vindt die u zoekt, zowel online in onze webshop als wanneer u onze winkels bezoekt. Ontdek ons assortiment om daar uw keuze uit te maken.

Broek van linnen kopen

Wilt u een broek van linnen kopen? Kom naar onze winkels, waar onze medewerkers graag uitgebreid de tijd voor u nemen. Samen zoeken we de mooiste shorts of een lange linnen broek in wit, beige en andere kleuren.

Daarnaast kunt u de linnen broeken voor heren natuurlijk eenvoudig online bestellen. Vaak hebben we de broeken zelf gewoon voor u op voorraad. Dat betekent dat we daarmee meteen aan de slag gaan. Vervolgens heeft u de broek zo snel mogelijk in huis.

Naast linnen broeken verkopen wij ook corduroy broeken, denim broeken, katoenen broeken en wollen broeken.