Skip to content
Jeans

Tramarossa jeans

Tramarossa herenjeans ….. Wie eenmaal gevallen is voor dit bijzondere Italiaanse merk weet hoeveel superieure kwaliteit deze spijkerbroeken bieden. Hoogstpersoonlijk eigen te maken met de signatuur van de drager en volledig met de handgemaakt volgens authentiek Italiaans kleermakerschap. Voor mannen die weten wat ze willen uitstralen dankzij unieke details en hoogstaande kwaliteit. Maak uw eigen statement met een Tramarossa jeans heren, de enige spijkerbroek ter wereld die te personaliseren is.

Lees meer over Tramarossa jeans
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Kleur
Jeans maat
Pasvorm
Design
Seizoen
Materiaal
Lijn
Prijs
€ 129 - € 392
Korting
68 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Tramarossa jeans heren - Handgemaakt Italiaans design

Tramarossa herenjeans ….. Wie eenmaal gevallen is voor dit bijzondere Italiaanse merk weet hoeveel superieure kwaliteit deze spijkerbroeken bieden. Hoogstpersoonlijk eigen te maken met de signatuur van de drager en volledig met de handgemaakt volgens authentiek Italiaans kleermakerschap. Voor mannen die weten wat ze willen uitstralen dankzij unieke details en hoogstaande kwaliteit. Maak uw eigen statement met een Tramarossa jeans heren, de enige spijkerbroek ter wereld die te personaliseren is.

Jeans Tramarossa: onovertroffen Italiaans kleermakerschap

Kijk eens naar de stijlvolle afwerking met voor dit merk typerende rode draad, die delicate denimstoffen verwerkt in vakkundig maatwerk en naar de soepel vallende pasvormen….  Een Tramarossa spijkerbroek heren zit als gegoten en draagt superfijn dankzij de hoge kwaliteit waar dit merk zich in alleen de beste ateliers in Italië op focust. Altijd zoekende naar verbeteringen, innovaties en vernieuwingen, van de keuze voor grondstoffen tot het productieproces. Authentiek en volledig handgemaakt op gerestaureerde machines volgens goed bewaarde Sartoriale geheimen.

Uw handtekening graag voor jeans heren Tramarossa

Het meest bijzondere kenmerk van iedere Tramarossa spijkerbroek is toch wel dat de jeans gepersonaliseerd kunnen worden. Met kleine, zichtbare metalen letters wordt de broek gesigneerd met de initialen van de drager. Hoe persoonlijk wilt u uw jeans hebben? Want zeg nu zelf: waar anders zie je zoiets terug? Een unieke eigenschap die getuigt van ware klasse en stijl en die het merk wereldberoemd maakte. Naast het handmatig verwerken van de naam van de gebruiker in de broek is ook de onmiskenbare rode draad die in de ontwerpen verwerkt zit. Herkent u een onvervalste Tramarossa denim al?

Uw Tramarossa jeans heren bestellen? Unieke details!

Heeft u al eens aan een herenjeans Tramarossa geroken? Dan is het u vast opgevallen hoe heerlijk deze ruikt. En dat is te danken aan het feit dat iedere jeans in een speciaal parfum gewassen wordt. Een geheel eigen geur die ongeveer 5 wasbeurten lang aanwezig blijft en voor weer een uniek kenmerk van uw Tramarossa denim broek zorgt. Daarnaast kent iedere broek ook zijn eigen unieke details. Zo zijn ze onder meer afgewerkt met speciale stiksels, de handtekening van de makers die met toewijding aan een Tramarossa  gewerkt hebben en met trendy wassingen.

Tramarossa broeken voor mannen met extra lengte

Authentiek vakmanschap volgens Italiaans design is wat in alle broeken doorklinkt! Of het nu een denim in het slim fit model Leonardo, een superstretch spijkerbroek of een olijfkleurige Tramarossa 5-pocket broek is. Onvervalst en compleet handgemaakt in alleen de beste ateliers in Italië. Met grote toewijding en zorg vervaardigd in verschillende kwalitatieve selvage denimstoffen of katoen met en zonder stretch voor een soepel en lang meegaand draagcomfort. Heeft u lange benen? Dan is goed om te weten dat Tramarossa haar jeans in de wat langere lengtemaat 34 maakt.  

Jeans Tramarossa heren en nog meer!

Wie eenmaal een jeans van dit merk draagt, wil vaak niets anders meer. Dan is het goed om te weten dat we in onze Tramarossa jeans online shop en winkels een groot aanbod hebben, dat bijna altijd goed leverbaar is dankzij een grote voorraad bij dit merk. Maar wist u dat er naast de denims ook trendy, gekleurde broeken van dit merk bestaan? Volg uw eigen smaak met de verschillende stijlen, pasvormen, kleuren en modellen en geniet van onovertroffen authentiek Italiaans vakmanschap. Uw volledig met de hand gemaakte Tramarossa jeans bestellen, begint hier! 

Het begin van een wereldberoemd merk

Uit onvrede voor de alsmaar groeiende massaproductie leidt er in 1967 toe dat Urban Chemello zelf een merk opricht. Vanuit kleine ateliers in het Italiaanse Veneto begint het merk spijkerbroeken te maken met behulp van oude, gerestaureerde machines. Volledig handgemaakt en naar Sartoriaal design. Het merk Sartoria Tramarossa is geboren en wordt al snel wereldberoemd met de enige broek ter wereld die te personaliseren is. Gemaakt in de provincie waar ook beroemde merken als Armani en Diesel hun denim vandaan halen en waar met Italiaanse zorg aan de collectie gewerkt wordt. Met passie, persoonlijkheid en kwalitatieve kennis van detaillering en Italiaans vakmanschap.

24/7 veilig winkelen in de Tramarossa jeans webshop

Bent u zoekende naar volledig met hand gemaakt authentiek Italiaans vakmanschap en gaat u daarbij voor alleen het beste? Vind uw eigen en volledig te personaliseren Tramarossa herenspijkerbroek moeiteloos online. De handige zoekfilters brengen u snel waar u wezen wilt. En heeft u uw keuze gemaakt, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis en halen deze ook weer gratis retour. 24/7 veilig uw Tramarossa jeans heren online kopen? We nodigen u uit om op ontdekking te gaan!  

Uw Tramarossa jeans kopen? Met kwaliteit!

Ook gecharmeerd van dat pure, authentieke maatwerk, die onovertroffen kwaliteit en  het onvervalst 100% handgemaakt Italiaans design van een Tramarossa jeans? Dan wordt het tijd om op ontdekkingstocht te gaan. Zo persoonlijk onze winkelmedewerkers u ontvangen, zo makkelijk kunt u in onze webshop uw favoriete Tramarossa jeans online kopen. Aan u de keuze! Bent u de volgende die valt voor de wereldberoemde en unieke Tramarossa jeans? 

Dit is er nog meer te vinden van Tramarossa: