Skip to content
Sweater heren

Vanguard sweaters

Vanguard sweaters combineren materialen van de beste kwaliteit met een stoere en toch elegante look. Het merk kent u misschien van de jeans, zoals de iconische V7 en V850. Ze combineren goed met een sweater van het merk, als mooi onderdeel van de nieuwe collectie.

Lees meer over sweaters Vanguard
1 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Vanguard sweaters

Vanguard sweaters combineren materialen van de beste kwaliteit met een stoere en toch elegante look. Het merk kent u misschien van de jeans, zoals de iconische V7 en V850. Ze combineren goed met een sweater van het merk, als mooi onderdeel van de nieuwe collectie. Bestel de items eenvoudig online of kom naar onze winkels.

Sweaters: lekker warm en van uitstekende kwaliteit

Voor de sweaters gebruikt Vanguard natuurlijk de fijnste en mooiste materialen. De inspiratie is altijd een Amerikaanse biker over de Route 66, zelfs als u kiest voor een effen model in bijvoorbeeld bruin, geel, blauw, zwart of wit.

De fijne afwerking combineert goed met het ruige karakter van ontdekkingsreizigers, die nergens van schrikken en het avontuur tegemoet gaan. Een Vanguard sweater biedt wat dat betreft het beste van twee werelden, en zit gewoon heerlijk warm op een koude winterdag.

Stoer en elegant

Het zijn de stoere en tegelijkertijd elegante elementen in de Vanguard sweaters die onze klanten het meest waarderen. Kom het zelf ervaren bij ons in de winkels, of bestel online en ontvang de modellen snel thuis.

Een sweater van het merk combineert goed met een jeans, net als met de andere broeken en items van het merk en van de andere merken uit ons brede assortiment. Ontdek de mooie sweaters van het merk in de verschillende kleuren, die natuurlijk gewoon in jouw maat beschikbaar zijn. Wij helpen u graag een geslaagde outfit samen te stellen, in een pasvorm die voor ieder postuur geschikt is en die daarmee als vanzelf mooi valt.

Vanguard sweaters kopen

U kunt online de Vanguard sweaters kopen, net als bij ons in de winkel. We tonen daar de nieuwe collectie en de tijdloze klassiekers, die mooi combineren met een jeans of een andere broek. Zodra u online bestelt gaan we daarmee meteen aan de slag. Dat betekent dat u de sweater standaard snel in huis heeft, om die binnenkort al te dragen en daarmee de unieke kwaliteit van een lekker warm item te ervaren.

Bekijk ons volledige aanbod truien en vesten.