Skip to content
Profuomo

Profuomo overhemd slim fit donkerblauw effen linnen

€ 99,95 € 79,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar de verfijnde elegantie van het donkerblauwe Profuomo linnen overhemd in navy. Deze slim fit variant uit de Profuomo Slim Fit collectie is perfect voor de stijlvolle man die waarde hecht aan comfort en kwaliteit. Het effen design en de wide spread boord geven het overhemd een moderne en toch tijdloze uitstraling. De lange mouwen en enkele manchetten dragen bij aan een scherpe look. Het gebruik van linnen maakt dit overhemd ideaal voor zowel formele als casual gelegenheden. Voeg dit unieke stuk toe aan je garderobe en ervaar het verschil dat Profuomo kan maken. Maak je klaar om te kopen en te stralen in stijl.

    Tegenwoordig is een casual overhemd een must have item in iedere garderobe. Profuomo biedt dan ook mooie moderne overhemden voor mannen die houden van een casual look. Mannen moeten ook weten wat ze willen, gezien de ruime keuze in kleuren, pasvormen en designs. Door de ruime keuze is er voor iedereen een passend Profuomo overhemd.

    Dit fijne linnen overhemd van Profuomo is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00131235
    Naam
    Profuomo overhemd slim fit donkerblauw effen linnen
    Lijn
    Profuomo Slim Fit
    Kleur
    donkerblauw
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    slim fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    PPTH100064