Skip to content
Portofino

Portofino overhemd normale fit navy geruit linnen

€ 79,95 € 63,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Deze modieuze casual Portofino overhemd in ruitpatroon en tailored fit is een must-have voor elke garderobe. Uitgevoerd in donkerblauw met een normale fit biedt dit overhemd comfort en stijl. Het design is verrijkt met een button-down boord en vervaardigd uit hoogwaardig linnen voor een luxueuze touch. De lange mouwen en enkele manchetten zorgen voor een verfijnde afwerking. Maak je look compleet met dit Portofino overhemd en straal een onberispelijke casual elegantie uit. Voeg dit essentiële stuk toe aan je garderobe vandaag!

    Het modemerk Portofino is gebaseerd op het Italiaanse dorpje Portofino. De casual overhemden van dit merk zijn dan ook allemaal te herkennen aan het welbekende Italiaanse logo op de linkerborst. De kleuren van de overhemden zelf verschillen van geel tot paars en van groen tot rood. Een wat feller overhemd of juist een neutrale look, Portofino voldoet aan al uw wensen. De verschillende designs zorgen voor nog meer variatie en zo is er voor iedere man een ontwerp dat past.

    Dit modieuze linnen overhemd van Portofino is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00139309
    Naam
    Portofino overhemd normale fit navy geruit linnen
    Lijn
    Portofino Tailored Fit
    Kleur
    donkerblauw
    Design
    geruit
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    PF07-ML5-tailored