Skip to content
Portofino

Portofino overhemd wijde fit beige effen 100% linnen

€ 79,95 € 63,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar het ultieme comfort en stijl met dit beige Portofino overhemd met een regular fit. Gemaakt van hoogwaardig linnen biedt dit overhemd een wijde fit voor een ontspannen en casual uitstraling. De effen kleur maakt het gemakkelijk te combineren met je favoriete broeken of jeans. Met zijn button-down boord en lange mouwen is dit overhemd zowel modieus als praktisch. De enkele manchetten geven een nette afwerking aan dit veelzijdige kledingstuk. Voeg dit beige Portofino overhemd toe aan je garderobe en maak je klaar om indruk te maken op elke gelegenheid. Koop nu voor een verfijnde casual look.

    Het modemerk Portofino is gebaseerd op het Italiaanse dorpje Portofino. De casual overhemden van dit merk zijn dan ook allemaal te herkennen aan het welbekende Italiaanse logo op de linkerborst. De kleuren van de overhemden zelf verschillen van geel tot paars en van groen tot rood. Een wat feller overhemd of juist een neutrale look, Portofino voldoet aan al uw wensen. De verschillende designs zorgen voor nog meer variatie en zo is er voor iedere man een ontwerp dat past.

    Dit modieuze linnen overhemd van Portofino is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00142104
    Naam
    Portofino overhemd wijde fit beige effen 100% linnen
    Lijn
    Portofino Regular Fit
    Kleur
    beige
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    wijde fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    PF04-ML5