Skip to content
Portofino

Donkerblauw Portofino casual overhemd normale fit linnen

€ 79,95 € 63,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Het Portofino overhemd in effen donkerblauw is een stijlvolle toevoeging aan elke garderobe. Met zijn normale pasvorm en button-down boord biedt dit overhemd een perfecte balans tussen comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig linnen is dit overhemd ideaal voor zowel formele als casual gelegenheden. De lange mouwen en enkele manchetten dragen bij aan de klassieke uitstraling terwijl het effen donkerblauwe design een tijdloze elegantie uitstraalt. Dit heerlijke casual Portofino overhemd is een must-have voor de moderne man. Voeg dit unieke stuk toe aan je collectie en ervaar de kwaliteit en stijl van Portofino.

    Het modemerk Portofino is gebaseerd op het Italiaanse dorpje Portofino. De casual overhemden van dit merk zijn dan ook allemaal te herkennen aan het welbekende Italiaanse logo op de linkerborst. De kleuren van de overhemden zelf verschillen van geel tot paars en van groen tot rood. Een wat feller overhemd of juist een neutrale look, Portofino voldoet aan al uw wensen. De verschillende designs zorgen voor nog meer variatie en zo is er voor iedere man een ontwerp dat past.

    Dit heerlijke linnen overhemd van Portofino is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00139324
    Naam
    Donkerblauw Portofino casual overhemd normale fit linnen
    Lijn
    Portofino
    Kleur
    donkerblauw
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    PF49-ML5-tailored