Skip to content
Seidensticker

Overhemd Seidensticker Regular Fit strepen

€ 69,95
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Seidensticker overhemd Regular Fit streepjes lichtblauw
    Over dit product

    Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met dit Seidensticker Regular Fit gestreepte overhemd in grijs. Voorheen bekend als de Modern fit lijn biedt deze Regular Fit dezelfde normale pasvorm als altijd. Het gestreepte patroon en de wide spread boord geven een modieuze draai aan uw zakelijke garderobe. Gemaakt van katoen is dit overhemd niet alleen trendy maar ook comfortabel. De lange mouw en de enkele manchet zorgen voor een nette afwerking. Het overhemd is ook voorzien van een handige borstzak. Als bonus is dit Seidensticker overhemd strijkvrij waardoor het ideaal is voor de drukke professional. Voeg dit essentiële stuk vandaag nog toe aan uw collectie.

    Seidensticker geeft vooral aandacht aan continuïteit, moderniteit en vernieuwing. De casual overhemden hebben een tijdloos design in gewaagde kleuren en motieven. Ideaal voor stijlvolle mannen.

    Dit  overhemd van Seidensticker is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00110753
    Naam
    Overhemd Seidensticker Regular Fit strepen
    Lijn
    Regular
    Lijn
    Seidensticker Regular
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    grijs
    Design
    gestreept
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    1.193640-19