Skip to content
Ledub

Overhemd Ledub strijkvrij wit Slim Fit

€ 69,95
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling van het Ledub Slim Fit overhemd in effen wit. Dit zakelijke overhemd heeft een extra slanke pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Het is niet alleen stijlvol maar ook praktisch met zijn strijkvrije eigenschap. De wide spread boord en de lange mouw voegen een klassieke touch toe terwijl de enkele borstzak zorgt voor een functioneel detail. Kies voor kwaliteit en gemak met dit Ledub Slim Fit overhemd. Maak je garderobe compleet en bestel vandaag nog.

    Het motto van Ledub luidt: "elk overhemd is een kunstwerk". De casual overhemden van Ledub zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen. Hierdoor kan iedere man een passend overhemd vinden. Zo kan ook iedere man een passend boordmodel vinden. Er is keuze uit een cutaway boord, wide spread boord, semi-wide spread boord en button-down boord. Iedere man kan het overhemd van Ledub eigen maken.

    Bekijk hier al onze witte overhemden voor heren

    Dit  overhemd van Ledub is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00121048
    Naam
    Overhemd Ledub strijkvrij wit Slim Fit
    Lijn
    Slim Fit
    Lijn
    Ledub Slim Fit
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    wit
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    extra slim fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    343508-910000