Skip to content
Ledub

Overhemd Ledub non iron zwart

€ 79,95
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar het comfort en de elegantie van het Ledub non iron zwarte overhemd. Met zijn extra slanke pasvorm en wide spread boord is dit overhemd een perfecte keuze voor de modebewuste zakelijke professional. Het effen zwarte design straalt klasse en verfijning uit terwijl het katoenen materiaal zorgt voor een optimaal draagcomfort. De lange mouwen en enkele manchetten voegen een klassieke touch toe aan dit moderne ontwerp. En het beste van alles? Dit overhemd is strijkvrij waardoor u altijd een verzorgde uitstraling heeft. Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Ledub en bestel vandaag nog uw nieuwe favoriete overhemd.

    Het motto van Ledub luidt: "elk overhemd is een kunstwerk". De casual overhemden van Ledub zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen. Hierdoor kan iedere man een passend overhemd vinden. Zo kan ook iedere man een passend boordmodel vinden. Er is keuze uit een cutaway boord, wide spread boord, semi-wide spread boord en button-down boord. Iedere man kan het overhemd van Ledub eigen maken.

    Bekijk hier al onze zwarte overhemden voor heren

    Dit  overhemd van Ledub is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00121052
    Naam
    Overhemd Ledub non iron zwart
    Lijn
    Slim Fit
    Lijn
    Ledub
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    zwart
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    extra slim fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    343518-290000