Skip to content
Olymp

Olymp overhemd Comfort Fit lichtblauw

€ 75,95
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 2 andere kleuren
    • Olymp business overhemd normale fit zwart effen
    • Olymp Luxor overhemd zakelijk wit comfort fit
    Over dit product

    Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort van dit lichtblauwe Olymp Luxor Comfort Fit overhemd. Gemaakt van hoogwaardig katoen en uitgevoerd in een wijde fit voor een ontspannen en comfortabele draagervaring. Het effen design en de semi-wide spread boord geven het overhemd een zakelijke en stijlvolle uitstraling. Met lange mouwen en een handige borstzak is dit overhemd zowel praktisch als modieus. Daarnaast is het overhemd strijkvrij wat een groot pluspunt is voor de drukke zakenman. Kies voor Olymp en ervaar zelf het gemak en comfort van dit hoogwaardige overhemd.

    Olymp biedt casual overhemden met een grote hoeveelheid aan modellen. Zo is er voor iedere gelegenheid een passende outfit. Op ieder overhemd is een kleine O geborduurd, vaak op de linkerborstzak. Dit staat voor de merknaam 'Olymp'. Olymp staat voor succesvol en alle mannen die overhemden dragen van dit merk stralen dit ook uit.

    Dit  overhemd van Olymp is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00113156
    Naam
    Olymp overhemd Comfort Fit lichtblauw
    Lijn
    Luxor Comfort Fit
    Lijn
    Eterna Comfort Fit
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    lichtblauw
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    wijde fit
    Boord
    semi-wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    025464-15