Skip to content

Magnanni grote maten

Geen enkele voet is hetzelfde: klein, groot, breed of smal. Mensen met kleine maat schoenen en mensen met een grotere maat. Voor heren met grote voeten is er de collectie Magnanni maat 47 en maat 48. Formele en geklede herenschoenen voor de stijlvolle en klassieke man. Dit Spaanse luxemerk vervaardigt handgemaakte schoenen in hun fabrieken in Spanje en Portugal.

Lees meer over grote maten Magnanni
Categorieën
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Kleur
Extra grote maat
Seizoen
Model
Prijs
€ 87 - € 350
20 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Schoenen van Magnanni maat 48

Geen enkele voet is hetzelfde: klein, groot, breed of smal. Mensen met kleine maat schoenen en mensen met een grotere maat. Voor heren met grote voeten is er de collectie Magnanni maat 47 en maat 48. Formele en geklede herenschoenen voor de stijlvolle en klassieke man. Dit Spaanse luxemerk vervaardigt handgemaakte schoenen in hun fabrieken in Spanje en Portugal. Magnanni beschikt over de beste apparatuur en materialen in elke fabriek om de luxe ontwerpen van de designers om te toveren tot prachtige schoenen van het merk Magnanni maat 48 en maat 47. De familie Blanco heeft het merk opgericht en houdt nog dagelijks een oogje in het zeil zodat het hele productieproces zo vlekkeloos mogelijk verloopt en iedereen thuiskomt met een moderne goed passende schoen.

Magnanni schoenen met brede leest

Heren gezegend met een Magnanni maat 48 of een maat 47 kunnen rondkijken in het assortiment op de website van Schulte Herenmode. Past u liever uw schoenen in de schoenwinkel? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Hillegom (Hoofdstraat 106-110). Er is een ruime keuze aan zakelijke schoenen en casual schoenen met een sportief tintje. Schoenen van Magnanni maat 48 zijn ook verkrijgbaar in een pasvorm met G1/2 leest, ideaal voor de man met een iets bredere leest. Vaak worden schoenen een maatje groter gekocht voor mensen met een brede leest maar in veel gevallen lost dit het probleem niet op. Ook is het af te raden om ‘de schoenen uit te lopen’ omdat deze net even niet goed genoeg passen. De juiste oplossing is schoenen van Magnanni maat 47 of 48 kopen met een breedtemaat. Dan weet u zeker dat u comfortabel over straat loopt met uw nieuwe paar schoenen.

Magnanni leren riemen

Naast veterschoenen, gespschoenen en instapschoenen van het Spaanse merk Magnanni vindt u in onze collectie ook leren riemen in diverse maten, kleuren en stijlen.