Skip to content
Casa Moda

Casa Moda Comfort Fit overhemd donkerblauwe print

€ 59,99
Selecteer uw maat
  • Beschikbare maten
    Over dit product

    Ervaar het ultieme comfort en stijl met het Casa Moda Comfort Fit overhemd in donkerblauwe print. Dit overhemd met wijde fit is perfect voor de man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl. De semi-wide spread boord geeft het overhemd een moderne en stijlvolle look terwijl de donkerblauwe print zorgt voor een unieke touch. Gemaakt van katoen met lange mouwen en een enkele manchet is dit overhemd ideaal voor zakelijke gelegenheden. Het heeft zelfs een handige borstzak voor kleine essentials. En het beste van alles het is een strijkvrij overhemd. Dus wacht niet langer en voeg dit Casa Moda Comfort Fit overhemd toe aan je garderobe vandaag nog.

    Het merk Casa Moda is gespecialiseerd in herenkleding en in het bijzonder de overhemden. De overhemden van dit merk zijn dan ook van zeer uitmuntende kwaliteit. De overhemden zijn er in katoen, linnen of denim en in vele maten. Ook de mouwlengte verschilt van korte mouw tot en met mouwlengte 7. Het is dus overduidelijk dat een overhemd van Casa Moda past bij iedere man.

    Dit  overhemd van Casa Moda is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00117744
    Naam
    Casa Moda Comfort Fit overhemd donkerblauwe print
    Lijn
    Casa Moda Comfort Fit
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    donkerblauw
    Design
    geprint
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    wijde fit
    Boord
    semi-wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    303522900-100