Skip to content
Barbour

Barbour groen geruit overhemd regular fit linnen

€ 89,95
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar de frisheid van het linnen in dit Barbour casual overhemd met normale fit. In een charmante groene ruit laat dit overhemd je opvallen in elke omgeving. De semi-wide spread boord zorgt voor een vleugje elegantie terwijl de enkele manchet en korte mouwen bijdragen aan het comfort. Gemaakt van 55% linnen en 45% katoen heeft het overhemd een subtiele maar duurzame textuur en een borstzak voor gemak. Dit heren overhemd van Barbour brengt de perfecte balans tussen stijl en comfort - een must-have voor de modieuze man. Bestel vandaag nog voor een vleugje elegantie in je garderobe.

    Het merk Barbour staat bekend om de outdoor stijl. De materialen die zijn gebruikt, zoals flanel en katoen, zorgen voor een goede kwaliteit. Alle kleurenhebben een natuurlijke gloed over zich heen. De overhemden van Barbour zijn veelal geruit, maar er zijn ook effen exemplaren beschikbaar. Barbour is een merk voor mannen met een ruw randje en die houden van het buitenleven.

    Dit modieuze linnen overhemd van Barbour is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Korte mouw overhemden zijn er in alle dessins en kleuren. 

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00147302
    Naam
    Barbour groen geruit overhemd regular fit linnen
    Lijn
    Barbour
    Kleur
    groen
    Design
    geruit
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    semi-wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    korte mouw
    Leveranciers nr.
    MSH5432-OL51