Skip to content
Baileys

Baileys trui extra long donkerblauw half zip structuur

€ 109,95
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Baileys trui ml7 structuur opstaande kraag ecru effen wol
    Over dit product

    Deze trui met half zip van het merk Baileys heeft een effen dessin en is in de kleur donkerblauw uitgevoerd. Het kledingstuk is gemaakt van lamswol. De pasvorm van de trui is een wijde fit.

    Deze trui heeft extra lange mouwen en is daarmee uitermate geschikt voor de langere man. Naast de extra mouwlengte hebben ook de panden van de trui extra lengte. Zo valt de trui netjes over de broekband heen.

    Lamswollen trui heren van Baileys hebben een klassieke uitstraling, maar staan tegelijkertijd voor tijdloze elegantie. Het natuurlijke materiaal heeft goede isolerende eigenschappen en zorgt voor veel warmte. Het materiaal houdt vrijwel geen luchtjes vast zodat het volstaat om de trui even te laten luchten op een kledinghanger.

    Baileys truien en sweaters zijn tijdloze klassiekers voor ieder moment. De collectie kent een rijke sortering in pullovers met v-hals, ronde hals of opstaande kraag.  De verfijnde ontwerpen vormen een voortreffelijke basis voor de samenstelling van een aantrekkelijke outfit.

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00145278
    Naam
    Baileys trui extra long donkerblauw half zip structuur
    Lijn
    Baileys
    Model
    half zip
    Kleur
    donkerblauw
    Design
    effen
    Materiaal
    lamswol
    Samenstelling
    100% lamswol
    Pasvorm
    wijde fit
    Capuchon
    zonder capuchon
    Mouwlengte
    lange mouw extra lang
    Leveranciers nr.
    328487ML7-060