Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Paul & Shark overhemden

Zoekt u een mooi Paul & Shark overhemd. Schulte Herenmode is voor u het juiste adres. De filialen in Hillegom, Heemstede, Leiderdorp en Noordwijk hebben een zeer mooie collectie casual Paul & Shark overhemden. U kunt de shirts nu ook online in de webshop kopen!

De wintercollecties overhemden van Paul & Shark bestaan uit shirts in warmere tinten. De overhemden kunnen dan ook van een dikker materiaal zijn gemaakt, zoals flanel. Paul & Shark overhemden hebben meestal een button-down boord. Het assortiment omvat prachtige shirts; effen, met streepdessins of modieuze ruiten.

>> Klik hier om de collectie Paul & Shark overhemden te bekijken en te bestellen

Nu online & in de winkel - SALE voorjaars/zomercollectie PAUL & SHARK

De overhemden in het zomerseizoen zijn bij Paul & Shark veelal voorzien van ruiten of streepdessins in mooie frisse kleuren. Ook in het assortiment opgenomen zijn effen overhemden in lichte kleuren.  De collectie omvat overhemden met korte mouwen en shirts met lange mouwen.

Grote maten

Heeft u een grote of extra grote maat overhemd nodig? Schulte Herenmode in Hillegom is naast Paul & Shark dealer ook specialist in grote maten. Hier kunt u terecht voor Paul & Shark overhemden tot en met boordmaat 49/50. Kom langs en laat u deskundig adviseren door onze ervaren medewerkers.

>> Klik hier om de collectie Paul & Shark overhemden te bekijken en te bestellen