Skip to content

Paul & Shark kleding - luxe merk herenkleding - Nu ook online verkrijgbaar

Het merk Paul & Shark staat voor superieure kwaliteit. De kleding van Paul & Shark valt in het hogere, duurdere segment. Het is geïnspireerd op het maritieme buitenleven; de watersport. De kleding straalt vrijheid en elegantie uit, met een klassieke touch. Het merk heeft kledinglijnen voor dames, heren en jongens. Alle artikelen van het luxe merk worden in Italië gemaakt.

>> Klik hier om Paul & Shark herenmode te bekijken en te bestellen.

Naast de kledinglijnen voor de maritieme sport heeft Paul & Shark tegenwoordig ook collecties voor de ski- en golfsport. Daarnaast zijn er collecties vrijetijd kleding die niet sport-gerelateerd zijn, en accessoires. De herenkleding lijn van Paul & Shark bestaat sinds 1977.

SALE voorjaars/zomercollectie PAUL & SHARK herenkleding - Online & In de winkels

>> Klik hier om Paul & Shark herenmode te bekijken en te bestellen.

De Paul & Shark collectie bij Schulte Herenmode omvat onder meer overhemden, vesten, truien, polo's, broeken en jacks. U kunt ook bij ons terecht voor accessoires van het merk, zoals caps en riemen. Paul & Shark maakt vooral gebruik van maritieme kleuren. De kleding is van een zeer rijke kwaliteit.

Paul & Shark herenmode is verkrijgbaar in onze filialen in Hillegom, Heemstede, Leiderdorp, Noordwijk en Oegstgeest, én in onze Paul & Shark webshop.
Schulte Herenmode in Hillegom heeft een zeer grote collectie Paul & Shark heren kleding tot en met maat 6XL.
De winkels in Heemstede, Leiderdorp, Noordwijk en Oegstgeest hebben een mooi aanbod in Paul & Shark herenmode tot en met maat 4XL. Grotere maten kunnen hier altijd voor u worden verzorgd.
De winkels in Heemstede en Leiderdorp hebben een iets kleiner, maar zeker interessant assortiment Paul & Shark herenkleding.

Paul & Shark overhemden - Paul & Shark poloshirts - Paul & Shark truien & vesten - Paul & Shark jassen - Paul & Shark broeken - Paul & Shark caps - Paul & Shark zwembroeken