Skip to content

Paul & Shark

Paul & Shark overhemd linnen lichtblauw

€ 134,50
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Dit lichtblauwe linnen overhemd van Paul & Shark is de perfecte aanvulling op je casual garderobe. Met zijn button-down boord en effen design straalt dit overhemd eenvoud en klasse uit. De lange mouwen en enkele manchet geven een comfortabele pasvorm terwijl de borstzak een functioneel detail toevoegt. Gemaakt van linnen is dit overhemd ideaal voor warme dagen. Voeg de tijdloze stijl van Paul & Shark toe aan je collectie en ervaar het comfort en de kwaliteit waar dit merk bekend om staat. Maak je klaar om dit Paul & Shark overhemd te dragen bij je volgende casual gelegenheid.

    Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn de drie aspecten waar Paul & Shark het meeste waarde aan hecht. Dit merk maakt dan ook alleen gebruik van de beste stoffen en dit zorgt voor een ongekend hoge kwaliteit. De overhemden hebben een hoog draagcomfort en per seizoen wordt er gekeken welke materialen het best gebruikt kunnen worden. Dit zorgt het hele jaar door voor de ultieme draagbeleving. Mannen die houden van kwaliteit, zitten goed  bij Paul & Shark.

    Dit linnen overhemd van Paul & Shark is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00128058
    Naam
    Paul & Shark overhemd linnen lichtblauw
    Lijn
    Paul & Shark
    Kleur
    lichtblauw
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    22413172-105