Skip to content

Profuomo overhemden extra lange mouw

Uw langere armen altijd maar weer verstoppen omdat u centimeters overhemd mist? Dat hoeft voortaan niet meer met de stijlvolle extra lange mouw overhemden Profuomo. De eigentijds strakke Italiaanse designcollectie van dit luxe Nederlandse shirtmerk stopt namelijk niet bij de standaardmaten. Dit is topklasse in optima forma! Komt u de gevarieerde collectie ook ontdekken? Direct uw Profuomo overhemd extra lange mouw kopen, kan natuurlijk ook!

Lees meer over Profuomo overhemden extra lange mouw
0 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Profuomo overhemden extra lange mouw? Meer armlengte, meer stijl

Uw langere armen altijd maar weer verstoppen omdat u centimeters overhemd mist? Dat hoeft voortaan niet meer met de stijlvolle extra lange mouw overhemden Profuomo. De eigentijds strakke Italiaanse designcollectie van dit luxe Nederlandse shirtmerk stopt namelijk niet bij de standaardmaten. Dit is topklasse in optima forma! Komt u de gevarieerde collectie ook ontdekken? Direct uw Profuomo overhemd extra lange mouw kopen, kan natuurlijk ook!

Profuomo overhemd extra lange mouw: meer stijl

Heren die langere armen hebben dan gemiddeld lopen vaak tegen het probleem van te korte mouwen op. Niet leuk natuurlijk. Gelukkig kan het ook anders met het extra lange mouw overhemd Profuomo. Dit luxe herenmodelabel van Nederlandse komaf is door jarenlange ervaring dermate gespecialiseerd dat traditioneel vakmanschap zichtbaar wordt. Tot aan de laatste extra centimeters armlengte is volop aandacht besteed en dat merkt u aan alles! Aan klassiek originele, maar ook trendy dessins, aan torenhoge stoffenkwaliteit en slanke en goed passende pasvormen. Komt u ook het aanbod in onze Profuomo extra lange mouw overhemden webshop bekijken?

Dit is het Profuomo overhemd extra lange mouw heren

Extra centimeters. Daar kunt u in elk geval op rekenen als u kiest voor een Profuomo shirt extra lange mouw. Maar stopt het hierbij? Welnee, zelfs in die - pak hem beet - 5 laatste extra centimeters armlengte zit volop traditioneel vakmanschap, alle luxe en eigentijdse kwaliteit en torenhoog comfort! Het aanbod Profuomo overhemden extra lange mouwen kent een strakke slim fit pasvorm en laat u kiezen uit meerdere gangbare maten, dessins, kleuren en afwerkingen. Daarnaast is er de keuze uit twee verschillende lijnen en stofsoorten en drie boordmodellen. Heeft u uw favoriet al gevonden? Dan kunt u bij ons 24/7 betrouwbaar uw Profuomo overhemd extra lange mouw online bestellen!

Zo ziet het Profuomo hemd extra lange mouw eruit

Ruitjes, streepjes, structuren, maar ook kekke prints en stoere motieven... Het kan allemaal als u kiest voor een Profuomo overhemd extra lange mouwen. Het aanbod is immers rijk en gevarieerd, ook wat kleuren betreft. Gaat u voor blauw of toch liever voor groen of durft u te knallen met rood? Bekijkt u ze liever online of komt u liever hoogstpersoonlijk langs in onze Profuomo overhemd extra lange mouw winkels?

Dit zijn de afwerkingen tot in detail

Ook wat afwerkingen betreft is de aandacht tot in de kleinste details en rijke keuzemogelijkheid terug te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u een wide spread, semi-wide spread of cutaway boord wilt. Wilt u enkele of dubbele manchetten, wel of geen elleboogstukken en dat borstzakje? Wel of niet? En voor welke lijn kiest u eigenlijk? Wordt het de klassiek originele Profuomo Originale of de nog exclusievere en wat gewaagdere Profuomo Sky Blue collectie?

Modellen, maten en pasvorm

Wist u dat u meerdere modellen shirts met extra armlengte kunt kiezen? Wel zo prettig! Zo zien we zakelijke business shirts, onberispelijke trouwoverhemden en eigentijdse trendy hemden, maar heeft u ook de Profuomo strijkvrije overhemden extra lange mouw ook al gezien? Wat een uitkomst! Nooit meer strijken, maar na het wassen gewoon uithangen. Alle shirts kennen zijn te verkrijgen in een slim fit pasvorm en in de maten 37 tot en met 47.

Materialen en lijnen Profuomo extra lange mouw

Kwaliteit tot in detail belooft dit jarenlang ervaren herenmodemerk dus mag u gerust iets verwachten. Zoals de bewuste keuze voor heerlijke overhemden gemaakt van 100% katoen of het nog luxere en dubbel getwijnde two ply katoen, een heerlijke ademende en maximaal vochtregulerende basis. Wist u dat er daarnaast ook Profuomo extra lange mouw strijkvrije overhemden bestaan? Die hoeft u na het wassen enkel nog maar uit te hangen op de kleerhanger en de water trekt de kreukels er als het ware uit.

Het merk achter Profuomo extra lange mouw shirts

Het Nederlandse merk Profuomo kan terugkijken op een lange en rijke geschiedenis. Al in 1934 richt grondlegger Heinz Michaelis een dassenfabriek in Rotterdam op om het vakmanschap van de kleermaker aan de man te brengen. Dat lukte en het bedrijf groeit. Later wordt de merknaam Profuomo bedacht. Thans staat het label bekend als een luxe herenmodemerk met een eigentijdse Italiaanse designcollectie met volop aandacht aan iedere stap in het productieproces.

Uw Profuomo overhemd extra lange mouw bestellen?

Dat kan bij ons op verschillende manieren, zodat u straks de volgende gelukkige bent met een armlengte van zo'n 5 extra centimeters. Bovendien kunt u uw overhemd extra lange mouwen Profuomo helemaal naar persoonlijke wens samenstellen. Uw hemd online kopen? Dat staat voor dag en nacht betrouwbaar en veilig winkelgemak. De deuren van onze Profuomo overhemden extra lange mouw online shop zijn immers 24/7 geopend. Bovendien is alle bezorging en eventuele retournering gratis voor u. Wilt u liever iets meer persoonlijke aandacht tijdens het shoppen? Dan staan onze medewerkers van de door onze klantenservice aangeraden winkel graag voor u klaar.

Buiten deze fijne Profuomo overhemden extra lange mouwen zijn er van dit merk ook nog: