Skip to content

Heren kostuum in slim fit

Bestel uw heren kostuum in slim fit online of kom de pakken passen in onze winkels. Dankzij slim fit kunt u rekenen op een stijlvolle pasvorm, die bovendien extra sportief oogt.

Lees meer over slim fit kostuums
0 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Heren kostuum in slim fit

Bestel uw heren kostuum in slim fit online of kom de pakken passen in onze winkels. Dankzij slim fit kunt u rekenen op een stijlvolle pasvorm, die bovendien extra sportief oogt. Het slim fit kostuum is beschikbaar in blauw, grijs en zwart, net als in andere kleuren.

Stijlvol in slim fit

Dankzij het slim fit kostuum oogt het geheel automatisch extra stijlvol. De mooie pasvorm kleedt af en draagt bij aan een geslaagde outfit. Dus zoekt u een heren kostuum in slim fit in grijs? Of wellicht in blauw of zwart? Ontdek de verschillende items in de mooiste kleuren in ons uitmuntende assortiment.

Welke kleur u ook kiest, dankzij slim fit kunt u rekenen op een stijlvolle keuze. Bovendien zijn de kostuums voor heren beschikbaar tot en met maat 56 en tot en met lengtemaat 106/53.

 Van merken zoals Born with Appetite en Carl Gross.

Uiteraard kiest u bij ons voor een slim fit kostuum in grijs of een andere kleur van een van de fijnste merken. Dus kijkt u naar Born with Appetite of Carl Gross? Het zijn gerenommeerde namen, zoals u die mag verwachten bij ons in het assortiment.

 Heren kostuum in slim fit kopen

Wilt u het heren kostuum in slim fit kopen? Bestel uw keuze online, dan gaan we daar vanuit eigen voorraad mee aan de slag. Of kom naar onze winkels, waar onze specialisten natuurlijk voor u klaar staan. Samen vinden we het mooiste slim fit kostuum dat u zoekt.

Naast slim fit kostuums verkopen wij ook losse slim fit colberts, slim fit pantalons en slim fit overhemden en slim fit gilets.